R E F E R E N S E R 

Läs vad kunderna tycker om ELICC?

"Jag kan varmt rekommendera Eva-Lisa som säljcoach. Med hjälp av den fantastiska utbildning jag fått så har jag blivit mycket eftertraktad som säljare på arbetsmarknaden och vid varje intervju så får jag frågor rörande just hennes utbildning. Sedan utbildningens start har jag jobbat på med två olika säljarjobb där jag snabbt klättrat högt pga av den kompetens och målmedvetenhet jag utvecklat ".
Anlita Eva-Lisa, hon KAN sälj!

Viktor, säljare

"Den bästa säljutbildning som jag någonsin gått på. Jag känner mig som ett säljproffs."

Samuel, säljare och eventbokare

"Jag kan varmt rekommenera Eva-Lisas chefscoaching. Inspirerande möten varje gång. Jag har växt som chef och utvecklats privat."

Mats, säkerhetschef

"Jag upplever coachingen som mycket givande. Eva-Lisa har jobbat med både omtanke, fingertoppskänsla och hittat detaljer som varit mitt i prick för mig i mitt liv .  Jag upplever att jag fått en bredare syn på mig själv vilket sätter mitt eget agerande i perspektiv på ett sätt som verkligen har fått mig att tänka till. Jag har både påbörjat förändringar i mitt sätt att vara och stannat upp för att uppskatta den jag är. Det är sällan som man får möjligheten att se sig själv så här med lite av ett helikopterperspektiv."


Victor, företagssäljare bank

"Jag kan varmt rekommendera Eva-Lisas säljutbildning.

Innan visste jag inte hur jag skulle sälja in mina produkter men efter att jag har gått en säljutbildning hos Eva-Lisa så känner jag mig mycket målinriktad.
Idag vet hur jag ska lägga upp ett säljsamtal."

Anna, säljare och egenföretagare

”Eva-Lisa, jag ser tillbaka på vår chefs-coaching som en tid av många lärdomar och ett mentorskap från en fullfjädrad duktig ledare och coach med en passion inte bara för ledarskapet utan också för människan bakom. Utan dig hade jag inte varit där jag är idag. 100% säkert!"

Henrik, försäljningshef

"Eva-Lisa är en mycket engagerad och duktig coach som fått mig att bli mer
bestämd  och målmedveten på jobbet men också hur jag planerar mitt privatliv.
En otroligt spännande coachtid som jag vill rekommendera andra att göra."

Cecilia, konferensbokare

"Jag hade många dippar i försäljningen och hade svårt att hitta inspiration. Kände mig bitter, stort säljansvar - inga kundbesök,
Efter att blivit säljcoachad av Eva-Lisa så har jag hittat inspirationen och utvecklat både mig själv och min försäljning. Nu levererar jag siffror, bokar kontinuerligt in kundbesök och jag kommer att uppnå min budget.

Jag kan varmt rekommendera Eva-Lisas säljcoaching."

Camilla, säljare

"Tack för en mycket inspirerande föreläsning,  om hur du lyckades med
114 % i försäljningsreultat trots lågkonjuktur. Jag ser fram emot att du kommer till vår ledningsgrupp och kör samma koncept!"

Jonas, försäljningschef

"Eva-Lisa hjälpte mig få fart på min försäljning. Jag visste jag gjorde rätt men hon hjälpte mig få det bekräftat. I år ligger jag före min säljbudget. Eva-Lisa har varit till god hjälp med det. Det kändes avslappnat och genuint i vårt möte. Tack!"

Magnus, säljare

Tveka inte att höra av dig!

Klicka på knappen ovan för att komma i kontakt med ELICC.